Taiteiden yön pyöräkiertue 20.8.2015

Tänään palaveerattiin Helsingin Juhlaviikkojen kanssa, ja nyt jo syntyi tällainen promoteksti Taiteiden yön tiedotusta varten:

Helsingin taiteiden yön pyöräkiertue torstaina 20.8.2015 on muusikoiden ja yleisön yhteinen ajelu, joka todistaa, että fillarilla kaikki on mahdollista. Ainakin on mahdollista tehdä kuusi konserttia ja kuljettaa mukana kaikki tarvittava: viulut, äänentoisto, kitarat, gambat, valokalusto…

Yleisö voi pyöräillä mukana koko kiertueen tai liittyä matkalta mukaan. Reitti yhdistää kulttuuri- ja pyöräilykohteita, ja keikalta toiselle kruisaillaan rauhassa.

Illan emäntänä soittaa kaupunkikansanmuusikko Emilia Lajunen, joka kesällä 2015 tekee hiilidioksidipäästöttömän polkupyöräkiertueen kahdenkymmenen musiikkifestivaalin kautta (emilialajunenbiketour.com). Taiteiden yöhön Lajunen pyysi mukaan kantrikitaravirtuoosi Pauli Halmeen, joka on entinen fillarilähetti, ja jouhikkoguru Ilkka Heinosen, jolla on Helsingin kaunein fiksi. Klassisesta musiikista vastaa Radion sinfoniaorkesterin pyörä- ja gambasektio, jota innoittaa kosketinsoittaja, pyöräilijä Jouko Laivuori.

Kiertueen logistiikkaa tukevat Helsingin molemmat sielukkaat fillarilähetit, Hyötypyörä (hyotypyora.fi) ja Pave Helsinki (pavehelsinki.com).

Kommentoi:

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s