Vieläkin lisää keikkoja

Elokuun lopulla olemme varmasti pyöräilleet kylliksi kahdestaan ja pitkää matkaa. Siksi juonimme Helsingin Taiteiden yöhön 20.8. urbaanin, tiiviin polkupyöräkiertueen pyöräilijämuusikkokollegojen kanssa. Sekin tuntuisi uppoavan järjestäjiin kuin kuuma veitsi voihin, mutta ensi viikolla pitää vielä palaveerata. Mutta lähtökohtana: On sitä muitakin pyöräileviä muusikoita, itse asiassa monta, monesta genrestä ja kaikki mukavia.

Urbaaniudelle vastapainoksi ilmaantui myös keikkamahdollisuus valtakunnallisena Avoimet kylät -päivänä 6.6. Lähintä juurevaa kyläjuhlameininkiä löytyisi noin sata kilometriä Helsingistä itään. Sehän on sopiva polkupyöräilyetäisyys pistokeikalle! Keikkalista päivittyy kunhan homma varmistuu.

Kommentoi:

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s