Tänään mennään

Emilia on treenannut ohjelmiston. Kare on pumpannut renkaat täyteen ja varmistanut, että viulut mahtuvat peräkärryyn – juuri ja juuri. Yhdessäkin on soitettu ihan pikkuisen – eilen Kare soitti ihmisille julkisesti ensimmäistä kertaa viiteentoista vuoteen…

11350166_846575335426870_2024629389_n

Ollaan melko valmiita.

Lohjalle on luvassa aurinkoa ja vastatuulta. Ensin soi museon kahvilassa klo 15, sitten Cafe Laurissa klo 17. Kummatkin ovat kuulemma hienoja kahvilakulttuurin pesäkkeitä. Sitten ajetaan kotiin. 140 kilometriä on päivällä mittaa.

Tulkaa katsomaan keikkoja vaikka fillarilla. Kahvi ja fillarit kuuluvat yhteen. Melkein niin kuin pyörä ja pyörä.

Kommentoi:

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s