Messukeikka

Tavallaan tämä oli kiertueen ensimmäinen keikka. GoExpo-messuilla Pelagon ständillä muutama kappale ja pyörän kanssa fiilistelyä. Sampo tanssi ripaskaa maanituksen tahtiin ja vauva löi tahtia, muuten oli normaali messumeininki: Fitness-jumppamusiikki soi taustalla ja kukaan ei kuullut kovin paljon mitään…

Mutta tärkeintä olikin tavata Pelagon tyyppejä muuten, antaa fillarista palautetta ja tehdä sitä mitä verkostoitumiseksi sanotaan. Eli melkeinpä sovittiin jo yksi keikka lisää Hämeenlinnaan, pyöräverstaan mukavien ihmisten luo.

Mitä messujen muuhun antiin tulee niin sanoisinko kauniisti että Pelagon on helppo erottua. Kaikki muut pyörät pyrkivät olemaan samannäköisiä. Matkakuosiin tuunattu Sibbo tuli pihakuraisena suoraan edustamaan.

Kommentoi:

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s